Anvelope Kumho - Coreea

Anvelope Kumho ChisinauAnvelope KUMHO in Chisinau Moldova ▻ cauciucuri ieftine ▻livrarea gratuita

 

Căutare după parametri
Căutare după parametri
RESETA
qwce
Тип транспортного средства
Autoturisme Camioane Agricole
RESETA
qwce
/
qwec
 
qasdasde
 
Resetează filtrul
Resetează filtrul
Toate produse Со скидкой В наличии Pret
Товаров на странице
15 25 50 100

Anvelope Kumho ChisinauAnvelope Kumho –  Istoria Kumho Tires începe în Coreea de Sud, în anul 1960, când Incheon Park, fondatorul Kumho Asiana Group, confruntat cu dificultatea de a găsi anvelopele necesare autovehiculelor uneia dintre companiile sale, Gwangju Transportation Co., Ltd, decidea să demareze producția de anvelope. La acel moment, capacitatea de producție a nou înființatei companii era de numai 20 de bucăți pe zi, o distanță destul de mare față de poziția de azi a companiei coreene. 

În prezent, Kumho Tire dispune de opt locații de producție, cu o capacitate totală de peste 62 de milioane de unități pe an și o rețea de distribuție în peste 160 de țări. În comparație cu anii '60, gama de anvelope Kumho Tires include azi repere pentru aproape toate tipurile de autovehicule, de la automobile de mici dimensiuni și automobile off-road la camioane, mașini pentru sectoarele construcțiilor și agricol, avioane sau chiar automobile de curse. 

Unul dintre atuurile măricii este procesul continuu de inovație și dezvoltare a produselor. Cu acest aspect sunt responsabile centrele de cercetare și dezvoltare din Coreea, China, SUA și Germania. 
Începând din 2003, Kumho este furnizorul de anvelope destinate campionatului Formula 3 Euro Series, o reală pepinieră pentru viitorii piloți din GP2 sau chiar Formula 1.

KUMHO reuseste, inca, sa-si dubleze productia de anvelope anual. Modelele comercializate trec prin diferite teste de siguranta si calitate a metarialului inainte de a fi comercializate.

Anvelope iarna si vara Кumho – fiecare anvelopa in parte este testata pentru mai multe dimensiuni de jante, pentru a atesta ca isi pastreaza proprietatile si timpii de franare/accelerare in toate conditiile. Suprafata de condus reuseste sa nu influenteze aderenta, siguranta soferului si a pasagerilor fiind prioritatea inginerilor in constructia cauciucului. Anvelope Vara si Iarna Kumho, lagr assortiment in Moldova,  dealer oficial – 4roti.md.

Înscriere la vulcanizare

Выбрать дату *

Выбрать время *

Numele *

Telefon *

Адрес куда приехать *

Укажите размер шин и количество машин *

Кол-во машин *

Выберите филиал
Мобильный шиномонтаж
Înscriere la vulcanizare

Выбрать дату *

Выбрать время *

Numele *

Telefon *

Гос номер

Укажите размер шин *
Comanda d'tra
adăugat cu succes în coș
basket_message_img
Pentru a plasa comanda, du-te la Cos
Produs
adăugat cu succes pentru comparație
basket_message_img2
Pentru a compara articole, viziteaza comparație
Produs
adăugat cu succes la favorite
basket_message_img3
Pentru a vedea lista, du-te la favorite