4roti.md - cel mai mare sortiment de cauciucuri de calitate din Moldova.
 

Căutare după parametri
Căutare după parametri
RESETA
qwce
Тип транспортного средства
Autoturisme Camioane Agricole
RESETA
qwce
/
qwec
 
qasdasde
 
Resetează filtrul
Resetează filtrul
Toate produse Со скидкой В наличии Pret
Товаров на странице
15 25 50 100

Anvelope Moldova  4ROTI.md  - cel mai mare sortiment de cauciucuri de calitate din Moldova.

În catalogul nostru de anvelope Dvs. ve-ți găsi un sortiment mare de anvelope. Anvelope pentru autoturisme și autocamioane, anvelope pentru mașini agricole și pentru camioane.  Noi suntem specializați pe vînzarea anvelopelor de la cei mai buni și mai renumiți producători. În magazinele noastre de anvelope noi vindem doar marfă licențiată, care a trecut prin procesul de certificare și garanție de la furnizor. Noi am sistematizat catalogul nostru de produse pentru a asigura confortul Dvs., catalogul nostru de anvelope deține peste 5 000 de mărimi diverse la anvelope. 


Noi efectuăm într-un mod operativ și calitativ livrarea gratuita de anvelope atît în raza orașului cît și pe teritoriul întregii țări . Există de asemenea pe teritoriul întregii țări puncte de  auto-livrare a anvelopelor. Compania noastră se ocupă cu vânzarea anvelopelor din anul 2012, noi avem contracte directe cu producătorii de anvelope, de aceea Dvs. nu ve-ți plăti în plus pentru serviciile intermediarilor. Puteți atrage atenția la varietatea de alegere a anvelopelor. Dvs. puteți alege anvelope de vară și iarnă după mărime, indice de viteză și greutate.  Anvelope de iarnă cu crampoane și fără crampoane, anvelope de vară se clasifică după brand-uri, mărimi și prezența la label-ul care este în conformitate cu standardele europene. 

  Anvelope Continetal Chisinau  Anvelope Hankook in Chisinau Anvelope LASSA in Chisinau  matador md, шины matador sailun md, шины sailununiroyal md, шины uniroyal

 

Anvelopele pentru automobile — una dintre cele mai importante elemente ale automobilului, anvelopa asigură contactul automobilului cu carosabilul și este destinat pentru a absorbi vibrațiile minore, care sunt cauzate de suprafata drumului avariată, Anvelopele sunt de trei tipuri: vară, iarnă și AllSeason (nu trebuie să fie confundat cu inscripția M+S) . În magazinul nostru Dvs. ve-ti găsi peste 5 000 de tipuri de anvelope, suntem una dintre cele mai mari rețele de vânzare a anvelopelor în Moldova.

Anvelopele pentru automobile — una dintre cele mai importante elemente ale automobilului, anvelopa asigură contactul automobilului cu carosabilul și este destinat pentru a absorbi vibrațiile minore, care sunt cauzate de suprafata drumului avariată, Anvelopele sunt de trei tipuri: vară, iarnă și AllSeason (nu trebuie să fie confundat cu inscripția M+S) . În magazinul nostru Dvs. ve-ti găsi peste 5 000 de tipuri de anvelope, suntem una dintre cele mai mari rețele de vânzare a anvelopelor în Moldova.

 

Înscriere la vulcanizare

Выбрать дату *

Выбрать время *

Numele *

Telefon *

Адрес куда приехать *

Укажите размер шин и количество машин *

Кол-во машин *

Выберите филиал
Мобильный шиномонтаж
Înscriere la vulcanizare

Выбрать дату *

Выбрать время *

Numele *

Telefon *

Гос номер

Укажите размер шин *
Comanda d'tra
adăugat cu succes în coș
basket_message_img
Pentru a plasa comanda, du-te la Cos
Produs
adăugat cu succes pentru comparație
basket_message_img2
Pentru a compara articole, viziteaza comparație
Produs
adăugat cu succes la favorite
basket_message_img3
Pentru a vedea lista, du-te la favorite