Despre noi

Купить шины в Кишиневе, в шинном центре 4roti. Шины в Молдове с бесплатной доставкой

 

Reţeaua CASAAUTO-VG srl  este una dintre cele mai mari companii din Moldova  ce se ocupă de vânzarea anvelopelor, accesoriilor auto şi uleiurilor pentru motor.


Din anul 2016, compania este reprezentantul oficial  al Roadstone Tyre pe teritoriul Republicii Moldova.

Datorită  contractelor directe cu producători, la centru nostru puteţi  achiziţiona  o gama largă de produse de la diferite branduri la un preţ accesibil. Toate produsele deţin certificate de producție, certificate de calitate și certificate în conformitate cu standartele Uniunii Europene.

Experienţa acumulată de-a lungul timpului ( din 2013) şi a echipei formată din specialişti, vă oferă posibilitatea să primiţi răspunsuri chiar şi la cele mai dificile întrebări. De asemenea vă vor ajuta să faceţi alegerea corectă pentru automobilul dumveavoastră .
Suntem la dispoziţia fiecăruia, de aceea dispunem de o abordare individuală faţă de fiecare client în parte și propunem anvelope de la mărci renumite atât pentru autoturisme, cât şi pentru camioane.

De pe internet magazinul „CASAAuto-VG”, precum și din magazinul online „4roti.md”, puteți achiziţiona anvelope de tip:


Nexen Tire (Нексен), Roadstone (Роадстоне), Bridgestone (Бриджстоун), Continental (Континентал), Nokian (Нокиан), Uniroyal (Унироял), Barum (Барум) precum şi alte modele.

La toată gama de produse este valabilă garanţia direct de la producător.
 

Livrăm produsele operativ şi gratuit timp de 24 de ore în raza oraşului Chişinău şi timp de 48 de ore pe întreg teritoriul ţării.


Suntem foarte receptivi şi dispuşi să vă răspundem la orice timp de întrebări. Pentru informaţii sunaţi la numărul de telefon :  sunati +373 68 81 88 11

 

 

 

Comanda d'tra
adăugat cu succes în coș
Pentru a plasa comanda, du-te la Cos
Produs
adăugat cu succes pentru comparație
Pentru a compara articole, viziteaza comparație
Produs
adăugat cu succes la favorite
Pentru a vedea lista, du-te la favorite