image image image image image
Jetour Traveler, гибридный внедорожник стоимостью от 25 900 евро
Marca chineză Jetour a publicat primele imagini oficiale cu un nou SUV, numit Traveller. Noul model este desenat de un fost designer Porsche, care s-a ocupat anterior de mai multe modele celebre ca 918 Spyder și Cayman.
 

Jetour este un constructor chinez de automobile care face parte din Grupul Chery. Compania din țara asiatică a publicat primele imagini oficiale cu noul său model Traveller, un SUV de teren. Noul "călător" va fi prezentat oficial în 1 martie, însă constructorul chinez a dezvăluit deja câteva dintre cele mai importante detalii despre noul model.

Cel mai interesant aspect despre noul Jetour Traveller este caroseria. Asta pentru că modelul este desenat de către Hakan Saracoglu, fost designer Porsche. Designer-ul turc s-a ocupat, anterior, de mai multe modele celebre ale mărcii germane. Printre acestea se numără Cayman și chiar hypercar-ul 918 Spyder.

Noul model din China prezintă o caroserie pătrățoasă, cu numeroase elemente de protecție în zonele inferioare pentru un aspect robust. În partea din față, fiecare far conține 6 blocuri optice LED, alături de proiectoare suplimentare montate în bara de protecție. Tot aici putem vedea și aripile evazate. Văzut din spate, noul model se aseamănă foarte mult cu Land Rover Defender.

La fel ca rivalul său britanic, Jetour Traveller va fi oferit în două variante de caroserie: una cu ampatament scurt și cu 5 locuri și cealaltă cu ampatament lung și cu 7 locuri.

Design-ul habitaclului păstrează aceleași linii pătrățoase văzute la exterior, iar acesta este dotat și cu tehnologie pe măsură.

Aici putem vedea un ecran central foarte mare pentru sistemul multimedia, alături de un instrumentar digital și un volan în forma unui octogon. Scaunele și consola centrală sunt îmbrăcate în alcantara verde, ce conține și cusături contrastante portocalii.

Noul model din China va fi oferit cu două tipuri de motorizări: clasice și hibride. Pentru cele convenționale, constructorul asiatic oferă 3 motorizări, de 1.5 litri, 1.6 litri și de 2.0 litri turbo. Alături de acestea, Jetour Traveller va fi disponibil și cu două motorizări hibride cu încărcare la priză. Deocamdată, Jetour nu a dezvăluit mai multe detalii despre puterea fiecărui propulsor.

Cunoaștem, în schimb, că acestea vor putea fi cuplate fie la o cutie automată cu 8 trepte, fie la o cutie automată cu 7 rapoarte și cu ambreiaj umed.

Noul model va fi disponibil in Moldova din Noiembrie 2023. Prețul de pornire este echivalentul a 25.900 de euro. Mai mult, versiunile vor costa între echivalentul a 28.900 de euro și 31.900 de euro.

www.jetour.md

 

"

Много читал по этой модели, очень ждем

"

Записаться на шиномонтаж

Выбрать дату *

Выбрать время *

Имя *

Телефон *

Адрес куда приехать *

Укажите размер шин и количество машин *

Кол-во машин *

Выберите филиал
Мобильный шиномонтаж
Записаться на шиномонтаж

Выбрать дату *

Выбрать время *

Имя *

Телефон *

Гос номер

Укажите размер шин *
Ваш заказ
успешно добавлен в корзину
basket_message_img
Для того чтобы оформить заказ, перейдите в корзину
Товар
успешно добавлен к сравнению
basket_message_img2
Для того чтобы сравнить товар,перейдите на страницу сравнения
Товар
успешно добавлен в избранное
basket_message_img3
Для того чтобы посмотреть на список перейдите в избранное